maanantai 28. huhtikuuta 2014

OOTD

Kuinkahan kauan rusketus säilyy täällä Suomessa, kun alkaa kelit kylmenemään? Minä niin haluaisin pitää tämän kivan rusketuksen mahdollisimman pitkään, meikitkin näyttää paremmalta naamassa. :)


Kävin Las Palmasissa Inglotin liikkessä, jossa mukava myyjä et minulle uuden huulipunan. Halusin jotakin raikasta kesää ajatellen ja sainkin aivan ihanan sävyn. :)


Kynsissä näkyy myös rippeet uudesta Inglotin kynsilakasta. Inglot taitaakin olla espanjalainen merkki, se ainakin selittäisi miksi nuo meikit oli niin edullisia tuolla Las Palmasissa. Huulipuna ja kynsilakka maksoivat yhteensä vain 15€. :)

Asuksi tänään valikoitui nuo uudet Zizzin farkut, joista tykkään paljon. Uskaltauduin laittamaan jalkaan ballerinat ihan ilman sukkia, hyvin pärjäsi. Tosin nyt alkaa ilmat kylmenemään, aina taitaa vappu olla kylmä. Eikö viime vuonnakin ollut kolea tuuli?



takki NewLook / pitkä toppi Finnwear / farkut Zizzi / ballerinat Esprit / huivi Esprit

Tänään salille ekaa kertaa kahteen viikkoon..how will I survive? Lenkillä olen käynyt uusilla lenkkareilla ja on sujunut edelleen hyvin, eli hyvä ostos!

7 kommenttia:

  1. Todella kivan värinen huulipuna!!! Laitatko sen numerokoodin/värin, koska voisin käydä itsekin kokeilemassa ko. väriä :-)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Sävy on 106, toivottavasti löytyy Suomestakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Taidan käydä jo tänään katsastamassa ;-)

      Poista
  3. Ihanan värinen huulipuna, jotenkin niin luonnollisen raikas. Ei liian räväkkä, juuri sulle sopiva. :)
    Kivat ballerinat ja hyvin istuvat farkut!
    En tiedä kuinka innokas olet haasteista, joten haastoin sut tälläiseen ; http://katamariantekemiset.blogspot.fi/2014/04/11-asiaa-minusta.html.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Olen kyllä aika huono tekemään haasteita, jonkun pitäisi minut pakottaa! Mutta katsotaan, jos nyt reipastuisin. :)

      Poista
  4. Kauniisti sopii sinulle tuo huulipuna. Ja asu on todella kivan näköinen kokonaisuus!

    VastaaPoista