perjantai 12. heinäkuuta 2013

Päivän asu

Tämä on ensimmäinen ajastettu postaukseni, koska huomenna perjantaina olen poissa koneen ääreltä. Lähdemme miehen kanssa maistelemaan hääkakkuja, mieluinen tehtävä. :D

Olen tänään käynyt useamman kerran asioilla ja asukin vaihtui pari kertaa. Pidin tästä asusta paljon ja siksi pyysinkin miestäni ottamaan siitä kuvia. Varsinkin nuo Vagabondin kiilakorot tuo paljon piristettä asuun.



Päällä jakku - Usasta, paita - Bubbleroom H, housut - GoSis! (Gossip S-ryhmä), kengät - Vagabond, laukku - Guess


Olen googletellut Miami Beachin plussakokoisten ostsosmahdollisuuksia. Niitä on löytynyt mukavasti, ei kannata muualle mennäkään kuin isoooon kauppakeskukseen Sawgrass Millsiin. Sieltä löytyy mm. Lane Bryant ja isoja tavaratalo, joista löytyy plussakokoisten osastoja. Jei. :)

8 kommenttia:

  1. Tää asu on kyllä ihana! Oranssit popot kruunaa tuon ja käy laukkuun myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi käyttää enemmän muitakin kenkiä, ballerinat ne yleensä sujahtaa jalkaan. :( Kiitos Elena kommentistasi. :)

      Poista
  2. hei! hienoja vaatteita sulla! itsekin täytynee alkaa tilata kaikki vaatteet ulkomailta, kun Suomesta tuntuu isompia kokoja löytyvän vain tanttatyylinä, kuten monet Lindexin vaatteistakin mielestäni ovat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ulkomailla vain on hyvät mahdollisuudet shoppailla, jos sattuu olemaan plussakokoinen. Varsinkin Lontoossa on paaaaljon mahdollisuuksia löytää ihanuuksia. Ja tietty verkkokaupat palvelee aina. :)

      Poista
  3. Kivat noi kengät, sopii muuten mustavalkoiseen asuun! :)
    Ihanaa kun saa suunnitella häitä, me ollaan erilaisia ja pidetään 2014 juhannushäät.

    VastaaPoista