perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuvia, London part II

Näitä Lontoon kuvia tulee nyt tipahdellen. Nämä kuvat ovat omasta kamerastani mutta niitä ei ole niin paljon. Johtuu siitä, että matkalla käytän tuollaista kevyttä yli olan laukkua, jonne ei mahdu paljon tavaraa. Äidilläni oli mukana ohuempi kamera ja käytettiin sitä sitten kuvien ottamiseen enimmäkseen.

Tapasin muuten Evansin sovituskopeilla Lontoossa asuvan Hannan, joka oli juuri stailaamassa yhtä lukijaansa Evansin piikkiin. Kyseessä on tämä blogi. Onko jollekin jo mahdollisesti tuttu blogi? Minä muistelisin, että joskus olen käynyt tuolla blogissa pyörähtämässä ehkä jonkun lehtijutun perusteella? Hannan kanssa ollaan vaihdettu pari viestiä, tosi hauska sattuma että satuttiin juuri samaan aikaan Evansille. :)

Nyt niihin kuviin. Mentiin Hilton hotelliin ekaksi yöksi Helsingissä, koska lento lähti aikaisin aamulla. Oli ihana hotelli, sängyt oli mahtavat. Harmi kun aamupalaa ei päästy kokeilemaan, syötiin vasta lentokentällä. Ärsyttää muuten ne pömpelit, joissa nykyään pitää tehdä itse se lähtöselvitys ja tulostaa matkaliput. Niissä menee aika jokin epäkuntoon ainakin omalla kohdallani. Nytkin se jätti kokonaan matkaliput tulostamatta. Niin ja mikä siinä on, että joudun lentokentillä aina kunnon turvatarkastukseen? Nytkin jouduin Heathrowlla sellaiseen tarkastukseen, että jouduin ottamaan alustopille ja kengät pois jalasta. :( Ei muut matkaseurueesta koskaan joudu, weird.

Hilton hotelli Helsinki lentoasema


Sitten pari kuvaa Lontoon hotellista eli Lancaster London hotel.

Aika perushuonehan tuo oli mutta Lontoon tasoon nähden huonekoko oli hyvä.

Hotellihuoneen 10.kerroksen näkymää. Hyde Park oli ihan vastapäätä, hyvä sijainti siis.
Let´s hit the shops!
Ihan eka ostos oli Adidaksen korotetut citytennarit. Nuo Zizzin ruskeat saappat olivat tulleet tiensä päähän ja jouduin hankkimaan uudet. Saappaisiin oli tullut reikiä ja vesi oli tehnyt rumat jäljet kenkiin. Jätin nuo itseasiassa hotellihuoneeseen, koska ei niistä kenkiä olisi enää saanut. Paljon niitä ehdin käyttämään, ihanat kengät olivat snif.

En nyt muista näiden mallia mutta Adidaksen uutuuksiin kuuluivat. Ihanat. Suomessa olisivat varmaan maksaneet jotain  100€ mutta nyt maksoivat 65€.

Nextiltä ostin pari korua. Siellä on niin ihania koruja, varsinkin tuo rusetti sormus lähti heti mukaan!
Uudet Adidaksen tennarit jalassa. Päällä Halensilta tilattu jakku. :)

Starbucksista ostettu aamupala. :)

Sellaisia kuvia omasta kamerasta. Herättikö ajatuksia tai kysymyksiä?

8 kommenttia:

  1. Heh, aika mieletön sattuma että osuitte samaan aikaan Evansille! Minä en näe joitakin naapureitanikaan kuin kerran vuodessa... Hannan blogi on tuttu, tai oikeastaan taidettiin olla tekemisissä jo ennen kuin hän varsinaisesti asublogaamisen aloitti. Pari kertaa olen saanut apua kun olen tarvinnut jotain esim. Primarkilta (halpoja leggingsejä yms.) :)

    (Moi vaan Hannalle jos tätä lukee ja kiitti avusta!)

    VastaaPoista
  2. Tuo erikoissyynäykseen joutuminen turvatarkastuksessa lienee meille pullukoille enemmän sääntö kuin poikkeus. Itse joudun sinne melkein poikkeuksetta, jollainen oli eilinen ilta Arlandan turvatarkastuksessa. Itse olen matkustanut viime syksysyä lähtien muutamaa poikkeusta lukuunottamatta Tukholman päähän joka viikko ja ainoastaan eilinen oli poikkeus turvatarkastusrumbassa.

    Vinkkinä Lontooseen matkaaville, että hyvän aamupalan saa koottua Pret A Manger ketjun kahvilan antimista.

    VastaaPoista
  3. Mä olen ihan hullu, kyyneleet silmissä luin noista sun saappaista kuinka jätit ne hotellihuoneeseen, kun ei sniistä kenkiä olisi enää saanut :'-) Mä niin tiedän sen tunteen, kun joutuu hyvästelemään rakkaat, hyvät, täydelliset kengät ♥ Onneksi on Brandokset ja muut, ei kengät ihan heti lopu :-)

    Halensin jakku oli oikein erikiva!

    VastaaPoista
  4. Meillä oli ihan sama homma gatwickissa marraskuussa. Saapasjalkaiset joutui riisumaan kengät ja kaikki takit ja jakut ja villapaidat ja mitä kelläkin sattui olemaan. Topissa sai himmailla siellä.

    VastaaPoista
  5. Onko Confetti Elina? ;) Mutta joo, oli kyllä kiva tavata Satu, ja pidetään yhteyttä <3 xx

    VastaaPoista
  6. Voi että mulla on ikävä noita Lontoon Fruit saladeja joita sai joka paikasta. niitä oli ihana napata mukaa:) PS ookko vastaillu tuonne missä myyt nuita laukkuja ;) Ja tosi ihania ostoksia oot tehny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko huomannut, että olen päivittänyt laukun myynti-ilmoituksen tekstiä, siellä on nyt mittoja. :)

      Poista
  7. Lontoo on kyllä ihana paikka, ehkä melkein jopa maailman ihanin. Ai että, sniif!!!! :')

    VastaaPoista