lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pari päivänasua

Täällä taas. :)

Vein tänään omiakin vaatteita Suvikirppikselle myyntiin, paikkanumero on 54. Pidän myyntipaikkaa pari viikkoa, joten vien sinne varmasti vielä muitakin omia vaatteitani, että voin sitten Lontoosta tehdä uusia hankintoja. Mielenkiintoista muuten on se, että harvoin kirppikselle päätyy NewLookista hankittuja vaatteitani. Ne vaan on niin ihania vaatteita, että ei ole tarvetta niitä myydä. Määrällisesti eniten minulla kuitenkin taitaa olla Zizzin vaatteita. :)

Tulin äsken salilta ja laitoin päälleni ekaa kertaa uuden Davidin paitani. Ostin sen Stocmannilta ja näyttää muuten luonnossa ja päällä paljon paremmalta kuin tuossa kuvassa.

Toisenkin Davidin paidan olisin halunnut ostaa mutta onhan noilla aika paljon hintaa, kun yksi paita maksaa noin 60€. Ostan kyllä tämänkin vielä, jos niitä on myöhemminkin saatavilla. Davidin treenikamppeet plussakoossa vain ovat parhaimmat. :)

Mutta jos nyt päivänasuja esittelisi. :)

Päällä neuletakki - GoSis(heh, voisi sanoa itse suunnittelema. :) ) Tunika - NewLook(Dubai), jegginsit - GoSis, saappaat - Duffy
En edes muista koska olen tuon asukuvan ottanut, varmaan joskus viime viikolla.

Päällä - Bolero New Yorkista, tunika - Zizzi, farkut - Zizzi (uudet!)
Nuo on nyt ne farkut, jotka ostin pari viikkoa sitten Zizziltä. Nämä on sillä lyhyimmällä lahkeenpituudella, joka on minullekin passeli. Voin suositella näitä farkkuja, ovat mukavat päällä. Siitä piti muuten sanoa tai siis kirjoittaa, että tuolla joku aiemmassa postauksessa kommentoi, että oli kokeillut GoSis jegginsejä ja olivat nousseet väärällä kohdalle vatsaa. Minullakin oli ne jegginsit ensiksi jotenkin väärällä kohdalla mutta nyt ne menevät juuri sille kohdalle kun haluan. Ne muotoutuu jalkaan niin hyvin. Samoin oli noiden Zizzin farkkujen kanssa, nousivat ekaksi liian korkealle mutta nyt pystyn pitämään niitä sopivan korkealla.

Tuli parempi mieli, kun huomasin että mm. joutkut suosituimmat bloggaajat ottavat kuvia näin kämäisellä tavalla kuin minäkin, eli peilin kautta. Kun ei tuota miestä huvita asuakuvia ottaa ja se kolmijalka on aika toivoton. Laittakaa joku minulle linkki mistä voisin tilata sen itselaukaisijan? :)


8 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä Davidin kamppeet on parhaat. Niissä on paljon parempi mitoitus kuin Röhnischin plussakoon vaatteissa, jotka mitoitukseltaan tosi kinkkanoita. Ainoa asia mitä kaipaan Davidin mallistoon on jonkinlainen huppari, jonka voidi vetäistä päälle salilta lähtiessä. Itse olen mietiskellyt ostaa juuri tuon pitkähihaisrn paidan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänhän pitäisi saada Davidista sponssaaja, kun näin kehutaan sitä. ;)

      Poista
  2. Tosi kivoja asuja! Varsinkin tuo bolero on ihan mielettömän hieno. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, Prismoista ja Sokoksista boleroa löytyy. :)

      Poista
  3. Moikka Satu! Mulla on just toi sama Davidin jumppapaita, siis toi oranssi/koralli tai mikä nyt onkaan :) Näyttää päällä muuten tosi neonväriseltä mutta on siis aivan ihana pitää. Pitäis taas soitella niin
    sais rauhassa jutskailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anne. :) Joo, se on täysin neonvärinen. Ihan päällä, en enää muita haluakaan käyttää!

      Poista
  4. Kivaa löytää tällainen itselle uusi plus-kokoisen bloggaajan blogi :) Nättejä asuja!

    VastaaPoista