sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Päivän asuja

Tultiin leffasta äsken, ehkä sen Bruce Williksen uusimman olisi voinut jättää väliin, oli meinaa aika huono leffa. Tehosteet olivat kyllä a-luokkaa mutta eihän se riitä lähellekään jos elokuvasta haluaisi antaa hyvät pointsit.

Kävin tänään salilla aikalailla heti keskipäivästä, normaalisti käyn aina iltaisin seiskan aikaan. Oli kyllä hassua olla siellä kirkkaalla säällä mutta ihan mukavaa. Ihmisiä oli vähemmän, joten laitteille pääsi heti ja pääsi myös rauhassa tutustumaan uusiin laittesiin. Teinkin parilla uudella laitteella liikkeitä, vatsaa ja reisiä tarkemmin sanottuna. Tuntui hyvältä kropassa ne liikkeet ja aion ottaa ne ohjelmaani ihan pysyvästi. Huomenna minulla on vapaapäivä (luksusta!!) ja aion mennä salille kaupungilla pyörähtämisen jälkeen. Ihanaa tavata ystävää huomenna lounaan merkeissä. Mennään muuten ensi viikolla Helsinkiin, hotelli pitäisi vielä varata. Näen isoveljeäni taas pitkästä aikaa, hienoa. :)

Viikonloppuna tuli käytyä parturissa, otin vain tyvivärin ja siistimisen. Suunniteltiin jo parturini kanssa hääkampausta, oli aika selvät sävelet mielessäni sen suhteen. Lisäksi sain kuin sainkin ne piilarit hankittua. Kuinka mahtavaa 8 vuoden jälkeen nähdä eteensä kunnolla ilman silmälaseja. Tänä tyttö menee kyllä ostaa kasan aurinkolaseja. Lisäksi liikuntaa on niin kivempi harrastaa ilman lasien huuruntumista. Mies ei vain oikein tykännyt naamastani ilman silmälaseja, ei ole meinaa nähnyt koskaan piilareiden kanssa. :D Noh, kyllä aion niitä pitää vaikka ei niin miellyttäisi tuota miestäni. Oli tosi jännää ottaa ne pois silmästä, sitä pelkäsin eniten. Se optikko laittoi ne silmiini ja minä otin ne sitten pois illalla tärisevin käsin. Optikkokin sanoi, että silmiini ei ole helppoa laittaa piilareita, hänkin joutui yrittämään pari  kertaa. Minulla on niin pienet silmät ja syvällä päässä. :( Ärsytystä silmissä en ainakaan vielä huomannut, toivottavasti sellaista ei tulekaan. Se oli niin inhottavaa 8 vuotta sitten kun silmät oli ihan punaiset ja niitä kutitti piilareiden kanssa. Saattoi johtua optikon mukaan piilarin materiaalista, minulla on nyt sellaiset jotka eivät sisällä silikonia ollenkaan.

Mutta nyt niihin päivän asuihin. Tukka on tuossa ekassa kuvassa ihan laittamaton, parturiin menossa.

Päällä bolero - Zizzi (uusi), tunika - NewLook (Dubaista), jegginsit - GoSis!! (uudet), saappaat - Evans, laukku - Guess
Ainiin, tuli ostettua uudet talvikengät 17 eurolla. Syötävän herkullinen väri.


Ainiin nro 2. Tuli ostettua myös erittäin edulliset farkut Seppälästä..maksoivat 8 euroa. :) Kokeilin päälleni Newlookin tekonahkatakkia, en siis laittanu päälleni vielä ihan ulos asti, liian kylmä vielä. Jalassa Seppälän uudet farkut, lyhyellä lahkeenpituudella. :)


Sellaisia asuja. Nyt taidan katsoa Batman Begins -leffaa ja nauttia siitä faktasta, että ei tarvitse mennä töihin huomenna. :)

5 kommenttia:

  1. minäkin meen helsinkiin ens viikolla! ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat asut, varsinkin tuo alempi! Nahkatakki on upea, ja tykkään paidanhelman väriläiskästä tumman takin ja farkkujen välissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! :) Tuo H&M:n kirkkaan pinkki pitsipaita on ollut kovassa käytössä.

      Poista
  3. Kävin nyt sit tänään testaamassa niitä/noita GoSis-jegginsejä ;) Aijai, ne oli lähestulkoon täydelliset, mutta kauppaan jäivät. Väri hyvä, materiaali hyvä, design hyvä, lahkeenpituus täydellinen, hintakaan ei aivan törkeä... mutta vyötärönkorkeus oli itselleni väärä. Olisi pitänyt olla joko vähän matalampi tai vähän korkeampi, mutta nyt osui tasan väärään kohtaan mun vartalolla. Sääli, sääli.

    VastaaPoista