lauantai 13. lokakuuta 2012

Zizzin uutuuksia

No niin, Ässäjoen reissu tehty. Otettiin muutama kuva Zizzin uutuuksista, ainakin osa niistä löytyy uudesta kuvastosta, jonka voit lukea TÄÄLLÄ. 

Zizzi tunika 69,95€
Tämä tunika näyttää parhaimmalta kapeiden farkkujen tai leggareiden kanssa, koska tunikan pituus on bootcut farkkujen kanssa käytettäväksi ainakin minun kohdallani liian pitkä. Seuraksi vielä korkat korot, niin avot!

Zizzi tunika 69,95€
Tämän tunikan näyttävyys on saatu tuolla upealla rypytyksellä, joka muuten jatkuu takanakin! Oli tosi kiva päällä, minulle sopika koko oli L (50/52). Tämä menee mielestäni ihan vaikka farkkujen kanssa, koska on kuitenkin niin näyttävä. Tuossa keskellä oleva nauha kimaltelee jonkin verran, joka ei nyt ihan kuvast välity.

Zizzi tunika 69,95€
Tämä tunika näyttää ehdottomasti paremmalta esimerkiksi leggareiden ja saappaiden kanssa. Tosi mukava päällä, minulla on tuossa kuvassa tunika kokoa M (46/48), eli on aika reilua mitoitusta. :)

Ihanaa muuten, että näissä tunikoissa on ne HIHAT. ;) Eli ei tarvitse mitään boleroita enää erikseen päälle.

Tähän seuraavaan neuleeseen ihastuin heti, näin sen jo kuvastossa. Mutta ei ollut ihan tehty minun kropalleni. Olisi saanut olla vielä reilumpi. Zizzin myyjällä oli tämä mustana päällä ja se oli tosi kaunis hänen päällä!

Tilannekuvaa, asettelua. :) Zizzi neule 79,95€

Valmis, ota kuva! :)
Tein pari ostosta ja ne eivät esiinny näissä kuvissa. Ale pöytiä oikeasti kannattaa penkoa, koska minä ainakin tein löydön! Kotiin ja rentoiluun ihana neule, jossa on osaksi aitoa villaa..lämmittää mukavasti. :)

Neule oli alessa -50%..hintaa jäi noin 17€. :))
Neuleen takana on vetoketju, ihana yksityiskohta. Juuri yksityiskohdat tekee sen jutun vaatteisiin!

Toisen ostokseni esittelen myöhemmin. Se pääsee luultavasti ensi viikolla päälle, kun tiedossa on The Blankon keikka. :)

Zizzin uutuuksia esitellään aina välillä myös heidän FB-sivuilla, kannattaa käydä tykkäämässä TÄÄLLÄ!

Hauskaa iltaa kaikille!!

3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! Etenkin nuo 3 viimeistä houkuttelivat... Ovat kyllä nuo Zizzin vaatteet ikävä kyllä turhan tyyriitä omalle kukkarolle :/ Olin myös pettynyt valkoiseen perus 3/4-hihaiseen Zizzistä hankkimaani paitaan, koska vaikka materiaali oli ihanan pehmeä ja mukava (tai ehkä juuri sen takia) paita on osoittautunut päällä todella ryhdittömäksi ja epämukavaksi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jenni. :)

      Kannattaa kiinnittää huomiota, että mistä matskusta vaate on tehty. Itse yritän välttää kokonaan viskoosia sisältäviä vaatteita, koska se matsku ei ole mikään paras. Minulla on Zizzin ns. peruspaitoja, joita löytyy aina mallistosta. Niille paidoille ei ole tapahtunut mitään, vaikka ovat kovassa kulutuksessa. :)

      Poista
  2. kiitos poseerauksesta, oli todella ihania paitoja, eteenkin se neule!!! ja toi viimenen sopii sulle täydellisesti, ihan sun näkönen. kivaa päivän jatkoa.

    VastaaPoista