keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Mikä näistä?

Tuleva Dubain matka vain lähestyy ja vaatekriisi sen mukana myös.
Ongelma muodostuu säännöstä, jota siellä ajattelin noudattaa..eli olkapäät ja nilkat ei saisi näkyä.
Maximekko on oikeastaan ainut vaate, joka on viileä mutta kuitenkin tarpeeksi peittävä. Mustia pitkiä housuja haluaisin välttää pitämästä, koska aika kuuma varmasti tulisi.

Minulla on ennestään kaksi maximekkoa, joita olen molempia pitänyt ennestään jo aika paljon. Aloin siispä katsomaan uutta eri nettisivuilta, tässä suosikkejani. Oli muuten aika vaikea urakka löytää mieluisia, maximekkojen aika taitaa olla ohi näin talven lähestyessä. :D

NewLook
NewLook
YoursClothing
Evans
Asos
Asos
Saa laittaa omia linkkejä, jos jostakin löytyy muita näiden lisäksi! :)

12 kommenttia:

  1. Ensimmäinen mekko on minun suosikki. Tyylikäs, mutta silti rento. Tyykkään mekon kuviosta.

    Asoksen mekot ovat kivan yksinkertaisia (less is more). Mekot ovat myös "sinun" värisiä. :)

    Kolmas voisi myös sopia sinulle. Siinä on jotain jännää.

    Kerro meille sitten jos ja mitä tilaat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NewLookin mekot ensimmäisenä minuunkin kolahti. Ovat tyylikkäitä mutta värejä puuttuu. :(

      Poista
  2. Asoksen ja evansin mekot miellyttivät silmääni. Kauniita mekkoja olitkin löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yoursilla oli tosi paljon mekkoja mutta olivat jo suurin osa loppuunmyytyjä, ne oli tosi halpojakin. Asoksella oli ihan miellettömiä lyhyitä mekkoja, ne oli kyllä niiin söpöjä. :)

      Poista
  3. Hei!
    Löysin blogiisi sattumalta monen mutkan kautta ja ihatuin heti. Kaunis, pluskokoinen nainen esittelee vaatteita,muotia ja kosmetiikkaa. En ehtinyt velä koko blogiasi läpi, mutta kyllä siellä taisi sisustuskin vilhadella välillä:) Tämä blogihan on kuin mittatilauksena minulle:)
    Olen itse myös pluskokoinen nainen, jota kiinnostaa juurikin aiheet, joita blogissasi käsittelet. Olet onnistunut löytämään todella ihania vaatteita. Itse tuntuu joskus, etten löydä kaupasta pluskokoisena mieleistä tyyliäni. Ehkäpä minunkin on vain astuttava nettikauppojen maailman. Saanko kysyä mitä vaatekokoa olet? Arvioisin, että olemme ehkä aika lailla samankokoisia.
    Palaan varmasti blogiisi vielä uudelleen ajan kanssa ja saat minusta vakituisen lukijan. Kiitoksia sinulle inspiroivista asukuvista:)
    Aurinkoisin syysterveisin
    Täyteläinen vaatefriikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :)

      Piti oikein lukea kommenttisi monta kertaa läpi, niin sydäntä lämmittävää. :) Kiitos!
      Käytän pääsääntöisesti kokoa 50 tai 52, riippuu vaatteen mallista ja valmistajasta. Mutta esimerkiksi ostan Zizziä välillä koossa 46/48 ja taas sitten Evansilta saattaa mennä jostain takista 54. :)

      Poista
  4. Moi!

    Dubaissa riittää, että olkapäät ja polvet ovat peitettyinä. Nilkkoja ei tarvitse peittää, mutta toki just esim. maxihameet ovat siellä päin maailmaa tosi käteviä. Olkapäät on helppo peittää esim. ihan huivilla. Boleron tms kanssa voi tulla liian kuuma :) Sisätiloissa (esim. ostoskeskuksissa) ilmastointi on todella kovalla, eli paksumpi pitkähihainen tulee tarpeeseen.
    Kyllähän siellä näkee turisteja hyvinkin paljastavilla asuilla, mutta mä olen sun kanssa ihan samoilla linjoilla, eli maassa maan tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon kommentistasi. Tuo nilkkojen peittämiseen liittyvä tieto oli erittäin tervetullutta. Voisiko esimerkiksi tälläistä pitää http://www.newlook.com/shop/inspire-plus-sizes/shop-department/praslin-gold-and-black-sequin-dip-hem-dress_267248093
      En tosin tiedä yhtään, että kuinka tuon mekon malli sopii kropalleni mutta kaunis tuo ainakin on. :)

      Poista
  5. Maksimekkojen ykkönen on kyllä ehdottomasti Dorothy Perkins. Nyt juuri tosin niiden maksimekko-alasivulla ei näy kokoja, mut alennuksessa on muutama ihan söpö. DP:hän (samaa firmaa kuin Evans) tekee normaalisti vaatteita kokoskaalalla UK6-22 eli 34-50. :) Oon itse ostanut Dorothy Perkinsiltä useamman hihallisen maksimekon, ei olis toi olkapäidenkään peittäminen ongelma. Nyt kun joku vaan veis Dubaihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tsekkaamassa DP:n valikoimat, en ollut käynyt pitkään aikaa tuolla. Ihania vaatteita kerta kaikkiaan, harmi vaan kun isoimmat koot (22) menee ekana. Sama ongelma liikkeissä!

      Poista
  6. Tosi nättejä mekkoja kaikki, mutta nuo ensimmäiset ehdottomasti kauneimpia! Mäkin löysin tän blogin mutkien kautta ja nyt oon parin viikon ajan seuraillut. Itsekin olen pluskokoinen, aika samaa kokoa sinun kanssa. Tosin nyt on tuo keskivartalo pluspluskokoa, kunnes laskettuaika koittaa :)
    Mulle nää xl-blogit on avanneet ihan uuden maailman! Oon kyllä aina pukeutunut siististi ja suht muodin mukaan, mutta tällästen blogien kautta oon ymmärtänyt että me pluskokoisetkin voidaan panostaa pukeutumiseen ihan samalla lailla kuin pienemmätkin.
    Tavallisten kauppojen, kuten KappAhl ja Lindex, plusvalikoimat on olleet jotenkin niin tylsiä, etten ole niistä jaksanut edes innostua. Siksi onkin ollut ihanaa löytää nämä nettikaupat, mitä suosittelet ja itse käytät! Kiitos siitä! :) Nyt tekisikin mieli tilailla jotain kivaa piristystä syksyyn.. Mitä noista erityisesti suosittelisit? Mistä on helppo löytää sopiva vastaava koko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi. Mitä ne mutkat oikein, kun niitä on nyt ollut muillakin? :D Joo, Lindexillä ja KappAhlista vain lähtee vihaisena kädet tyhjinä pois. Niillä olisi mahdollisuudet suunnitella vaikka minkälaisia vaatteita, niin miksi pitää tehdä sellaisia rumia säkkejä? :( NewLookin olen kokenut erittäin hyväksi kahdestakin eri syystä. Vaatteet on trendikkäitä ja hyviä hinta-laatusuhteltaan. Toimituksesta ei ole ollut ongelmia ja vaatteet on mitoitettu ainakin minun mielestäni hyvin. Kun mietin, että mitä kokoa tilaan, niin kiinnitän huomiota vaatteen materiaaliin (onko joustavuutta), muotoon (väljä vs. kireä) ja yleiseen fiilikseen. NewLookin tilaukset eivät ole menneet mönkään ainakaan itselläni. :)

      Poista